Hopp til innhold

#roadtoBerlin

Da er jeg inne i de siste to ukene før Berlin Marathon! Herregud, er jeg virkelig det?!? Nå gjelder det å holde seg frisk og skadefri, konservere og virkelig spisse godformen og fylle opp lagrene (væske, karbo og energi).

I dag løp jeg den siste langturen, en grei halvmaraton i rolig tempo, med litt økning på slutten. Løypa var kupert, så jeg måtte jobbe hele veien for å ha godflyten.
Egentlig skulle denne økta vært løpt i helga, men det var det ikke tid eller vær til. Regnet spruta både opp, ned og sidelengs, i tillegg til at jeg og familien kjørte hjem fra helgetur i Sverige og også var innom en familiebursdag på vei hjem.
Så da ble siste langturen utsatt til i dag, men det er ganske innafor, spesielt siden jeg fikk løpt den på tidlig ettermiddag. Da er det jo bare snakk om "timer på overtid".

Resten av uka følger jeg slavisk planen min. Det vil si den noe modifiserte planen fra i fjor. Jeg har oppjustert målet, og dermed også lagt på litt flere repetisjoner, litt høyere tempo og litt flere minutter på de forskjellige øktene. Så da håper jeg at formen og prestasjonen på selve løpsdagen også blir et nivå opp.

Så denne uka ser slik ut:
Mandag: Langtur
Tirsdag: Roligtur 90min (perfekt med Rosa Sløyfe-gjennomløping og Kondistreninga!)
Onsdag: Hvile
Torsdag: Siste intervalløkt (denne må gjøres på morgenen, så jeg får tilstrekkelig med hvile frem mot lørdagens sprell)
Fredag: Hvile
Lørdag: 10 for Grete under Oslo Maraton (planlagt impulstur!)
Søndag: Roligtur 40min (ettermiddag/kveld)

Om noen av dere som leser dette innlegget har lyst til å joine meg på en 40min roligtur (og da mener jeg ROLIG) på søndag, så bli med da! Jeg vil gjerne ha selskap!

Legg igjen en kommentar