Hopp til innhold

Bloggings igjen!

For en tid tilbake hadde jeg en blogg, men den har av en eller annen grunn forsvunnet. Enkelte av blogginnleggene kan leses på Kondis.no (samleside her).

Men ja, nå fikk jeg jammen lyst til å begynne å blogge igjen! Mest for min egen del, å bygge meg opp en løpedagbok over store og små begivenheter. Men også veldig hyggelig og motiverende å vite at andre også kan finne det interessant/morsomt det jeg skriver.

Det er nå tre dager siden jeg løp Birkebeinerløpet (eget innlegg her), en tøff og utfordrende opplevelse!
Nå ser jeg fremover på kommende konkurranser. Høsten, ja til og med årets store mål blir utvilsomt Berlin Maraton 29.september! Da skal sub3.30 ikke bare nailes, men knuses!

På min vei til Berlin skal jeg prøve meg på ny PB ("personal best") på halvmaraton, men jeg vet ikke helt hvor og når dette skal skje. Er det noen som har forslag til en bra halvmaraton i juli/august?

1 kommentar til “Bloggings igjen!

Legg igjen en kommentar