Hopp til innhold

Kondistreninga Trondheim

Hver tirsdag kl.20.00 er jeg å finne i Kondis-jakke, løpesko og treningstøy ett eller annet sted i Trondheim, hvor jeg leder løpeglede mennesker igjennom ei treningsøkt.

Sammen med tre andre leder jeg Kondistreninga, som ble startet i november 2018, og har vært en suksess helt fra begynnelsen.

Meg, Eva, Kjetil og Bodil - trenerteamet i Kondistreninga Trondheim

Vi trenerne har på forhånd laget en Facebook-invitasjon for gruppa, med informasjon om oppmøtetsted, og noen korte ord om opplegget. Og jeg blir like glad hver gang jeg ser hvor mange som dukker opp, både "de gamle faste" og også nye fjes.

I kveld var oppmøtested i Granåsen. Siden det var meldt høljregn var jeg spent på om det kom særlig mange. Men da jeg (som sistemann, pittelitt for sent) ankom oppmøtested var det en stor flokk som ventet på meg, vi var tilsammen 19stk!

Vi varmet opp med å løpe igjennom skogen til Haukvatnet. Og der løp vi 4x3min intervaller rundt Haukvatnet.
Etter hvert drag snudde de raskeste og gikk tilbake mot baktroppen, så vi alle sammen ble samlet før neste drag.

En herlig gjeng, i høljregnet på Kondistreninga

Jeg synes det er viktig at vi er så mye som mulig sammen, siden vi er en løpegruppe. Derfor prøver jeg å finne måter å gjøre dette på, til tross for veldig stort spenn i gruppa hva gjelder form og kondisjon.
Det er gøy med slike utfordringer, og jeg tror og håper vi har lykkes med det så langt.

Om du har lyst til å bli med er det bare å bli medlem i den lukkede Facebookgruppa Kondistreninga Trondheim og kaste deg ut i det! Håper vi sees!

Legg igjen en kommentar